Hudutlarda 800 kilo şeker ve 13 bin paket kaçak sigara ele geçildi


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Irak sınırında 800 kilo şeker ele geçirildiğini bildirdi. TSK'nın internet sitesinden 31 Ekim gününe ait günlük olaylar hakkında yapılan açıklamaya göre; Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından gün içerisinde, Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan 371 şahıs ve Türkiye'den Suriye'ye çıkmaya çalışan 22 şahıs olmak üzere toplam 393 şahıs yakaladı. Ayrıca hudut hattında; beş adet büyükbaş hayvan, 12 bin 970 paket sigara, 13 adet cep telefonu, bir flash bellek, yedi adet taşınabilir şarj cihazı, bir adet güç kaynağı, iki adet tablet bilgisayar, dört adet saat, bir adet SD kart, 7 bin 296 ABD Doları, altı çanta giyim malzemesi ele geçirildi. İran sınırında ise 60 litre akaryakıt ele geçirildi.

Yasadışı yollardan, Türkiye'den Yunanistan'a çıkmaya çalışan 59 şahıs, Türkiye'den Bulgaristan'a çıkmaya çalışan iki şahıs yakalandı.

Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı unsurları tarafından Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 578 şahıs ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından da 630 şahıs yakalandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Hudutlarda 800 kilo şeker ve 13 bin paket kaçak sigara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER