Jandarmasından asayiş uygulaması


İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, terör olayları nedeniyle sorumlu olduğu bölgelerde asayiş uygulamalarını artırdı. Jandarma açıklamasında, 4 ilçede yapılan denetim sırasında 345 araç ile 419 kişinin kontrol edildiği ve 40 kişinin sorgulaması sırasında aranan 3 şahsın yakalandığı ifade edildi.

İstanbul jandarması geniş çaplı asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can güvenliği ve emniyetini sağlamak için başlatılan uygulamayla ilgili yapılan açıklamada, "Aranan şahısları yakalamak ve suç aletlerini ele geçirebilmek amacıyla jandarma asayiş, motosikletli asayiş ve jandarma trafik timleriyle yapılan denetimler arttırılmıştır. Bu kapsamda, akşam saatlerinde İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı dört ilçe jandarma komutanlığı sorumluluk alanında belirlenen 7 ayrı noktada icra edilen denetimlerde 13 asayiş timi, 4 motosikletli asayiş timi, 2 trafik timi, 3 sivil ekip olmak üzere toplam 61 personel ile 3 narkotik ve bomba arama köpeği görev yapmıştır." denildi.

Denetimler sırasında kontrol noktalarında kimlik ve araç plaka sorgulamaları yapıldığı, 345 araç ile 419 kişinin kontrol edildiği belirtildi. 40 kişinin sorgulamasının yapıldığı uygulamalarda 3 aranan şahsın yakalandığı ifade edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Jandarmasından asayiş uygulaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER