Karnesi kötü olan öğrenci türkü söyleyerek eğlendi


Van'da 313 bin öğrenci karnelerini aldı. Karnesi iyi olan öğrenciler sevinirken, kötü olan öğrenciler ise duygulandı. Karnesi kötü bir öğrencisi ise türkü söyleyerek duygularını ifade etti.

Van'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Koç İlköğretim Okulu ve Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi. Van'da gerçekleştirilen resmi karne töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Dün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç tören öncesi anıldı. Yüzlerce öğrenci karnelerini İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ve Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın elinden aldı.

Hüsrev Paşa İlkokulu ve Ortaokulu'nda karnesini alan öğrenciler farklı duygular yaşadı. Karnesi iyi olan öğrenciler sevinirken, kötü olan öğrenciler ise duygulu anlar yaşadı. Karnesi kötü gelen öğrencilerden Recep Kara, duygularını farklı bir şekilde ifade etti. Türkü söyleyerek kendisini ifade eden öğrenci, dertlendiği ve sıkıldığı için türkü söylemek istediğini söyledi. Recep Kara karnesinin kötü olmasından dolayı üzgün olduğunu, sıkıldığını ve bu yüzden bir türkü söylemek istediğini belirtti. CİHAN
<< Önceki Haber Karnesi kötü olan öğrenci türkü söyleyerek eğlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER