Kent Konseyi'ne Başkan Kocatepe'den müjde


Artvin Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Aydın ve yürütme kurulu üyeleri Kent Konseyi organlarının oluşturulmasında izlenecek yol ve yapılacak çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ziyaretine gelen Kent Konseyi'ne çalışmalarını rahat yürütebilmeleri için eski belediye başkanlığı binasında yer tahsisi yaptığını müjdesini verdi.

Kocatepe, şunları kaydetti: "Kent Konseyimizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Yürütmeye seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kent Konseyi'nin en büyük itici gücü belediyedir. Kent Konseyi için birçok alt yapının olması gerekiyor. İlk olarak sizlere uygun bir yer bulduk ve tahsisini yaptık. Sizler bu şehrin derdini çeken insanlarsınız. Arzu ediyoruz ki herkes şehrine sahip çıkar. Çünkü önemli olan yapacağınız plan ve projelerle bu şehrin kazanmasıdır."

Artvin Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Aydın ise öncelikle Başkan Kocatepe'ye bu oluşumun kurulmasında öncülük ettiği ve çalışmalara yönelik katkılarından dolayı teşekkür etti. Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Artvin Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak sizleri makamınızda ziyaret etmek istedik. Yer tahsisinden ve bizlere vermiş olduğu katkılardan dolayı yönetim olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca Kent Konseyimizin faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere ön görülen süreden önce ve ihtiyaca cevap verecek nitelikte çalışma alanı tahsis ettiğiniz için de çok teşekkür ederiz. Bizim amacımız ilimize katkı sunacak projeleri Belediyemizin de desteğiyle hayata geçirmektir."

Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Aydın, tahsis edilen yerin kısa sürede aktif hale geleceğini ve faaliyetlerine başlayacaklarını da sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber Kent Konseyi'ne Başkan Kocatepe'den müjde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER