Kıbrıslıoğlu: Denizlispor için birlik olma zamanı


Denizlispor eski başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, eski başkanların acilen bir araya gelip kulübün ve takımın içinde bulunduğu durumdan kurtarması gerektiğini söyledi.

Kulüpte Mustafa Baysal, Ali İpek, Mehmet Özsoy, Zafer Katrancı, Selami Urhan gibi nice başkanlık yapmış insanlar olduğunu belirten, Kıbrıslıoğlu, "Nice değerler var, futbol adamları var. Eski başkanların bir araya gelip kulübe ve takıma sahip çıkması gerekiyor. Herkes ortaya ne para koyacaksa biz de koyacağız. Bence önce bu kulübe Derya Baltalı başkan olmalıdır. Kimin başkan olduğu önemli değil. Küslük olmamalıdır. Herkes herkesin masasına Denizlispor için oturmalıdır." dedi.

Çok geç kalmadan takımın ligde kalması için birlik olunması gerektiğini ifade eden Kıbrıslıoğlu, "Vakit çekişme ve kavga vakti değildir. Bütün başkanlar çağrımıza kulak vermelidir. Kurtuluş için bu masaya oturmayan başkan Denizlisporlu değildir. Yeni Malatyaspor maçında eski başkanların hepsi protokol tribününde olmalıdır. Hafta başı ise antrenmana gidip destek olmalıdır, yol göstermelidir. Hesaplaşma takımı ligde tutalım, sezon sonunda yapılacak olağanüstü genel kurula kalmalıdır." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Kıbrıslıoğlu: Denizlispor için birlik olma zamanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER