Kimse Yok Mu, Kayseri'de 500 aileye ulaşarak kurban eti dağıttı


Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, Kurban bayramı nedeniyle yaptığı çalışmada ihtiyaç sahibi 500 aileye kurban eti dağıttı. Et alan aileler, Kimse Yok Mu derneğine ve dernek aracılıyla kendilerine kurban eti ulaştıran bağışçılarına dua etti.

Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi, bayram boyunca ihtiyaç sahibi, dar gelirli olan ve bu nedenle kurban kesemeyen ailelere ulaşmaya çalıştı. Dernek daha önce tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerin oturduğu mahallelere kadar giderek burada kurban etlerini teslim etti. İmza karşılığında verilen kurban etleri özellikle çocukları mutlu etti. Anneleriyle gelen çocuklar, alınan etten dolayı sevinerek evin yolunu tuttu. Tekerlekli sandalye ile kurban eti almaya gelen bir vatandaş da derneğe ve bağışçılarına teşekkür ederek onlar için duacı olduklarını ifade etti. Yaşlı adam, kendisinin engelli olması nedeniyle tekerlekli sandalyede olduğunu, oğlunun hasta olmasının yanı sıra gelininin de kanser hastası olduğunu aktardı. Eşi, hasta oğlu ve gelini ile zor şartlarda yaşadıklarını belirterek, et bağışından dolayı teşekkür etti.

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Hacı Osman Büyükata, Kurban bayramı dolasıyla dernek aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı yaptıklarını söyledi. Büyükata, 500 aileye kurban eti yardımını tamamlayacaklarını ifade ederek, "Karaoğlu mahallesinde başladığımız kurban eti dağıtımı Eskişehir Bağları'nda devam ediyor. 500 aileye ulaşmış olacağız. Bunların arasında Suriyeli aileler de bulunuyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu, Kayseri'de 500 aileye ulaşarak kurban eti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER