Krone, Gaziantepli nakliyatçılarla buluştu

Krone, Gaziantepli nakliyatçılarla buluştu

Avrupa'nın treyler üreticilerinden Krone, Almanya dışındaki tek yatırımı olan İzmir Tire fabrikasında üretilen treylerler ile gerçekleştirdiği Roadshow etkinliğinde Gaziantepli müşterileri ile bir araya geldi.

Krone treylerleri, Gaziantepli nakliyeciler ile Bişirici Restaurant'ta düzenlenen programda bir araya geldi. Krone Trailer International Genel Müdürü Semih Pala, Krone Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ve Krone Gaziantep Bölge Temsilcisi Uğur Bilgiç, 300'ün üzerinde katılımcıyı ağırladı. Genel Müdür Semih Pala, "100 yılı aşan tecrübesi ile Avrupa'nın lider treyler üreticileri arasında yer alan Krone Grubu, İzmir'deki fabrikasıyla artık yerli üretim statüsündedir. Şu anda sıkıntılı günlerden geçsek de bunun geçici olduğunu, uzun vadede iyi olacağını düşünüyoruz. Ancak biz Krone olarak Türkiye'ye büyük bir güvenle girdik. Güvenimiz devam ediyor. Türkiye için parlak bir dönemin geleceğini biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, her zaman zor dönemlerin üstesinden gelmesini bilmiştir. Doğru yerde olduğumuza inanıyoruz ve Türkiye'de büyümek istiyoruz. İzmir'den Orta Doğu ülkelerine ve Kuzey Afrika başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Kalite standardımız Almanya'daki üretimle birebir aynıdır. Hedefimiz tüm Türkiye'ye bu Krone kalitesini tanıştırmak." açıklamasında bulundu.

Pala, Roadshow etkinliği ile müşterilerinin taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını belirterek, "Biz satış sonrasına da çok önem veren bir firmayız, çünkü bir müşteriye ürün sattığımızda o müşteri artık bizim sorumluluğumuzda oluyor. Onların talep ve istekleri bizim için önemlidir. Krone olarak satış sonrası ve yedek parça yatırımlarımız konusundaki çalışmalarımız da müşterilerimizin istekleri doğrultusunda devam ediyor." dedi.

Krone Gaziantep Bölge Temsilcisi Uğur Bilgiç ise "Gaziantep, lojistikte en önemli bölgelerden biri, biz de bu bölgedeki pazar payımızı artırmak istiyoruz. Gaziantep ihracat özelliği ve komşu ülkelere yakınlığı yönünden sınır ticareti açısından önemli bir il. Burada nakliyeye çok büyük ihtiyaç var. Roadshow'la amacımız Krone treylerlerin kalitesini bölgemizdeki nakliyecilerle buluşturmak. Yeni yapılanmamız ile müşterilerimize artık çok daha yakınız. Bir telefonları ile hemen yanlarındayız" diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Krone, Gaziantepli nakliyatçılarla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER