Hocaefendi'den kulaklara küpe olacak sohbet!

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin "Bilgi Hamallığı, Malumâtın Tasnifi ve İstifadenin Kolaylaştırılması" başlıklı sohbeti paylaşıldı.

Hocaefendi'den kulaklara küpe olacak sohbet!

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin 19 dakikalık en son hasbihali, Herkul.org internet sitesinde yayınlandı. 

Hocaefendi kendisine yöneltilen "Bilgiyi gerçek kıymetine ulaştıracak ve insanı malumât hamalı olmaktan kurtaracak unsurlar nelerdir?" sorusuna cevap verdi; ilmi ve kitap okumayı seven herkesin kulağına küpe olabilecek çok önemli esasları ihtiva etti.


Değerli arkadaşlar,

Bugün muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’nin en son ve çok yeni sohbetini paylaşacağız. 19:56 dakikalık bu hasbihalde kıymetli Hocamız sorduğumuz şu soruya cevap veriyor:

Makalelerde “Bilmek zâtî bir değer ifade etse de, çok defa tâlibinin omuzunda bir yük ve bir vebâldir.” deniliyor ve bilgi hamallarından bahsediliyor. Bilgiyi gerçek kıymetine ulaştıracak ve insanı malumât hamalı olmaktan kurtaracak unsurlar nelerdir?

İlmi ve kitap okumayı seven herkesin kulağına küpe olabilecek çok önemli esasları ihtiva eden bu sohbeti hem ses hem de görüntü dosyaları halinde neşrediyoruz.

Dualarınıza vesile olması istirhamıyla…

---------------------------------------------------------------------------

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’nin marifetullah, muhabbetullah ve iman aşkıyla yoğrulan sohbetlerinden en dikkat çekici kesitler ve güncel değerlendirmeler, Herkül Nağme programıyla ekrana geliyor. 

İslam’a, imana, hayata ve çağımıza dair önemli tespitlerin ve işaretlerin yer aldığı Herkül Nağme ile her gün  yeni bir ufuk sunuluyor. 

Herkül Nağme, her gün 10:45 ve 16:15’de Mehtap TV’de...

<< Önceki Haber Hocaefendi'den kulaklara küpe olacak sohbet! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER