Kuş Cenneti Samsun'un tanıtım yüzü oluyor


Türkiye'nin en çok kuş türü barındıran Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti, Samsun'un tanıtımında da kullanılmaya başlandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin tesislerinde bulunan hediyelik eşya satış merkezlerinde Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti temalı ürünler boy göstermeye başladı.

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nin dünya turizmine kazandırılması için çaba gösteren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, belediye görevlilerine buranın tanıtımı ile ilgili her konuda çalışmanın yapılması talimatını verdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, turizmde önde gelen projelerinin başında gelen Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nin tanıtımlarına devam ederken, bu alan şehrin tanıtımında da önemli rol almaya başladı. Samsun'a gelen turistlere, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait hediyelik eşya satış merkezlerinde Kuş Cenneti temalı ürünler sunulmaya başlandı.

Kuş Cenneti'nin tanıtımı ve markalaşması için çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan Samsun Kültür Turizm Ticaret Anonim Şirketi işletmesi olan Amazon Doğal Ürünler ve Hediyelik Eşya Satış Merkezi'nde Kuş Cenneti temalı yastık, kupa, magnet vb. hediyelik eşyaları yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunuyor. Merkezde satılan ürünlerin, Samsunlu kadınlar ve esnaflar tarafından yapılması şehrin ekonomisine de katkı sağlıyor.

Amisos Tepesi'nde bulunan Amazon Doğal Ürünler ve Hediyelik Eşya Satış Merkezi'nin 2016 konseptinde ana temanın Kuş Cenneti olduğu bildirilirken, Samsun ile ilgili diğer birçok ürünün de satışına devam ediliyor. Şehrin tanıtımını sağlayan hediyelik eşyaların bulunduğu merkezde yöresel lezzetlerin de taze ve doğal olarak temin edilmesi mümkün. CİHAN
<< Önceki Haber Kuş Cenneti Samsun'un tanıtım yüzü oluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER