Lütfullah Kayalar: Bütün Türkiye yeni bir oluşumu bekliyor


Yozgat'ın bağımsız milletvekili adayı eski bakanlardan Lütfullah Kayalar, Türkiye'nin her tarafında insanların artık bir siyasi hayattaki doğum sancılarını hissettiğini belirterek, "Bütün Türkiye yeni bir oluşumu bekliyor."dedi.

Lütfullah Kayalar, seçim karargahının açılışı için gittiği Sarıkaya ilçesinde halkın sıcak ilgisiyle karşılandı. Kayalar, karargah açılışı öncesinde esnaf ziyaretinde bulundu, pazarcılarla sohbet edip, alışveriş yapan vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

İlçede yeniden işletmeye açılan ayakkabı fabrikası tesislerini ziyaret edip, yönetici ve çalışanlarıyla sohbet eden Kayalar, işletme hakkında bilgi aldı, fabrikanın ilk açılışında bulunduğunu hatırlatıp, el değiştirdikten sonra yeniden işletmeye açılmasından son derece mutlu olduğunu, Yozgat'ta istihdam yaratacak atılımlarda bulunanlara her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Esnaf ziyaretinin ardından seçim karargahı binasının açılışını yapan Lütfullah Kayalar, "Bütün Türkiye, yeni bir oluşumu bekliyor. İnsanlar Türkiye'nin her tarafından artık bir siyasi hayattaki doğum sancılarını hissediyor, halkımız yeni bir siyasi parti oluşumunu bekliyor. Bu oluşumun filini aşılamak üzere çıktığımız bu yolda, verilecek destekle Yozgat, Türkiye için bir tarih yazacaktır." dedi.

Kayalar, seçim karargahı açılışı sonrasında ise Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel'i de makamında ziyaret edip, bir süre görüştü.
CİHAN
<< Önceki Haber Lütfullah Kayalar: Bütün Türkiye yeni bir oluşumu bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER