Manavgat'ta 2 ayda 9 bin yerli ve yabancı turist nehirden denize tur yaptı

Manavgat'ta 2 ayda 9 bin yerli ve yabancı turist nehirden denize tur yaptı

Nehirden Denize Projesi kapsamında 2 ay içinde Manavgat'ta 9 bin yerli ve yabancı turist denizle ırmak arasında tur yaptı.

Manavgat Belediyesi'nin ilçe halkını denizle, turistleri de kentle buluşturmak amacıyla başlattığı ücretsiz nehirden denize seferleri, yaz sezonunun son bulmasıyla sona erdi. Yeni sezonda turların yeniden başlacağı belirtildi.

Manavgat Belediyesi'nin, Manavgat Irmağı Tekneciler Kooperatifi ve ırmak kenarındaki oteller işbirliğinde 2 aydır sürdürdüğü nehirden denize turları turizm sezonunun sona ermesiyle tura çıkmalar son buldu. Proje kapsamında 2 ay içinde 9 bin yerli ve yabancı turistinin ırmakta deniz arasında tekne turu yaptığı ifade edildi.

Yeni sezonda turların yeniden devam edeceğini belirten Manavgat Belediye Başkan Şükrü Sözen, projeyle hem kentten denize gidenler, hem de denizden ve otellerden kente gelenlerin ulaşım ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Manavgat'ın güzel seyirlik güzergahı olan nehir boyundaki rekreatif düzenlemelerin eşliğinde yerli ve yabancı turistlerin yolculuk yapma imkanı bulduğunun altını çizen Sözen, "Yeni sezonda projemizi genişleterek sürdüreceğiz. 2 ay içinde 9 bin yerli ve yabancı turistin nehirden ırmağa tur yapmasını sağladık." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Manavgat'ta 2 ayda 9 bin yerli ve yabancı turist nehirden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER