Mandıralı: Bireysel hatalardan gol yedik


Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "60-70 dakika iyi oynayan bir takım olarak en azından beraberlikle sahadan ayrılabilirdik." dedi.

Mandıralı, 2-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, "60-70 dakika sahada olan Trabzonspor. Oyunun tutan, pozisyon arayan, zaman zaman pozisyon bulan bir Trabzonspor vardı. İlk yarı Yusuf golü atsa daha dirençli olabilirdik." ifadelerini kullandı.

Son 20 dakikada gol gelince yenilmelerinin kaçınılmaz olduğunu ifade eden genç hoca, "60-70 dakika iyi oynayan bir takım buradan en azından beraberliği çıkartabilirdi. Ama futbolda kazanan haklıdır. Biz yenildik, çalışmaya devam edeceğiz. Beşiktaş'ı iyi analiz etmiştik. Sahada düşündüklerimizin çoğu oldu. Coşkulu ve heyecanlı bir Trabzonsor vardı fakat bireysel hatalardan goller yedik. İkinci yarı Marin biraz daha Oscar'ın yanına yaklaşsın istedik. Muhammet'i sağa çektik. Orada istediğimiz olmadı. Oyuncu değişiklikleri yaptık. Giren oyuncular da çok katkı sağlamadı. Defans ve orta sahaya etkiliydi ama ofansif olarak üretken olamadık." CİHAN
<< Önceki Haber Mandıralı: Bireysel hatalardan gol yedik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER