Manisa Akhisar'da sokak hayvanları zehirlendi iddiası


Manisa Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Başkanı Reyhan Elbirliler, sosyal paylaşım hesabından yaptığı bir paylaşımda, Manisa'daki insanlık ayıbını gözler önüne serdi. Elbirliler, Akhisar ilçesi Zeytinliova Mahallesi'nde 20'den fazla sokak hayvanının zehirlenerek öldürüldüğünü açıkladı.

Elbirliler'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Zetinliova'da 20'den fazla köpek kedi, sayısız böcek, göremediklerimiz zehirlenerek acı içinde can verdi. Acımasızca can alan seri katiller aramızda insan sıfatıyla dolaşıyor." ifadeleri yer aldı.

Paylaşımında zehirlenerek can veren sokak hayvanlarının aralarında hamile köpeklerin de olduğunu yazan Elbirliler, "Köpekler çoğalmış şikayet etmişler. Köpeklerin çoğu küpeli ve Akhisar'dan bırakıldı diye biliniyor. Aralarında hamile olanlar da yavrular da var." dedi.

Vatandaşların duyarlı olmalarını isteyen Elbirliler, "Vatandaş! Vatanıma acı, ölüm eken 'vatandaş', hemen şikayet etme. Sen de yaşatma adına bir şey yap. Bak şikayetin ölüm olarak yerine getiriliyor. Bereketin kesilecek Zeytinliova." dedi. Çevre halkının şikayetiyle hayvanların zehirlenerek öldürüldüğünü iddia eden Elbirliler, "İnsanları böylece duyarsızlaştırılıyorlar, duygusuzlaştırılıyorlar." diye yazdı. CİHAN
<< Önceki Haber Manisa Akhisar'da sokak hayvanları zehirlendi iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER