Maski Genel Müdürü Yakup Koç, Kula'da

Maski Genel Müdürü Yakup Koç, Kula'da

Maski Genel Müdürü Yakup Koç, Kula'da bir dizi incelemede bulundu.

Kula'da gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları yerinde inceleyen ve gerçekleştirilen projeleri inceleyen Genel Müdür Koç, Kula'nın alt yapı noktasında tüm sorunlarına neşter vurarak sorun ve sıkıntıları kademeli olarak çözüm getireceklerinin müjdesini verdi. İlçelerdeki yapılanma sürecinin ardından sahaya ciddi manada girdiklerinin altını çizen Maski Genel Müdürü Yakup Koç, sürecin hızla ilerletilerek altyapı sorunlarını çözeceklerinin altını çizdi.

Maski Genel Müdürü Yakup Koç açıklamasında, şu ifadeleri kullandı: "Kula, bizim için önemli bir ilçe. Bu önemini sahada yaptığımız çalışmalar ile daha da ileriye taşımak istiyoruz. Bu maksat ile yıllardır Kula'nın ve Kulalının sorunu haline gelen altyapı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Bu maksat ile ilk olarak asbest boru sistemini tamamen değiştireceğiz. Bu çalışma ile ciddi bir sorun teşkil eden ve sistemden kaynaklı su kaçaklarının önüne geçeceğiz. Diğer yandan insan sağlığına olumsuz etkileyen ve su arıtma tesisinden arıtılarak şebekeye verilen suyu tam sağlıklı olarak vatandaşlarımız evlerine ulaşmasını sağlayarak, hemşehrilerimizin musluklarını açtıklarında suyu rahatlıkla kullanabilecekler. Şimdiden Kulalı hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum."

BAŞKAN TOSUN 'KULA DEĞİŞİMİN ADRESİ OLACAK'

Kula'nın su şebekesinde yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'nın yıllardır ciddi sorun ve sıkıntılar yaşatan içme suyu şebekesinin sil baştan yenilmesinin Kula'ya yapılacak üst yapıların temelini oluşturduğuna vurgu yaptı. Alt yapı sisteminin yapılandırılmadan yapılan her türlü üst yapının istikrarını asla koruyamayacağına dikkat çekti. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, şunları kaydetti: "Bu zamana kadar yapılan her türlü yol su şebekesinin patlaması ve tadilat gereksinimi nedeniyle sürekli olarak tahrip edilmiştir. Kalıcı bir yatırım yapılmasını istiyor ve bu yapıların uzun seneler dokunulmadan sağlıklı bir şekilde yaşamasını istiyorsak alt yapı sorunlarını çözmemiz gerekiyor. Kula'nın her yeri bu sebepten dolayı yamalı asfalt yada kilit parke yollarla dolu. İşte bu sorun ve sıkıntıların ilerleyen süreçte yaşanmasının önüne geçmek maksadıyla altyapı sorunlarını öncelikli olarak çözmemiz gerekmektedir. Maski bu konuda çalışmalarına hız verdi. Diğer yandan yaptığımız ortak çalışmalar neticesinde Kula'nın elektrik sistemi ve yakın zamanda da Türk Telekom kablolarının yer altına alınmasını sağlıyoruz. Kula değişecek ve bu değişim sayesinde Kula marke kent olma yolunda ciddi adımlar atacaktır." CİHAN
<< Önceki Haber Maski Genel Müdürü Yakup Koç, Kula'da Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER