Fatih Altaylı uzuuun bir yolculuğa çıkıyor...

Erdoğan'ın hedefindeki yeni isim olan Fatih Altaylı, sürpriz bir duyuruda bulundu.

Fatih Altaylı uzuuun bir yolculuğa çıkıyor...

Arazinin bataklık olduğu için havalimanı ihalesinin iptal olabileceğini gündeme getirmesiyle birlikte eleştiri bombardımanına tutulan Fatih Altaylı, “nefes almak için” uzun bir yurt dışı tatiline çıkıyor. Erdoğan’ın “hazımsız acilen operasyon geçirmesi lazım” dediği Altaylı bugün sürpriz kararını okurlarına duyurdu. 

GÜNEY AMERİKA ÜLKELERİ, ASYA’NIN ÜCRA KÖŞELERİ

(…)
BİLİYORSUNUZ, yıllardır doğru düzgün izin yapmadan, zaman zaman haftada 7 gün çalışarak siz okurlarıma hem güzel bir gazete vermek için hem de bu köşede okunabilir şeyler yazmak için çabaladım.

Gerçi yayın yönetmenliğini bıraktıktan sonra biraz daha fazla zamanım olduysa da, yazı yazmak bile aslında insanın kafasını tamamen boşaltıp gerçek bir “tatil” ya da “dinlenme imkânı” yaratmasını engelliyor.

Bir süreden beri planladığım birkaç seyahatim vardı. Uzun bir Güney Amerika gezisi yapmak istiyordum.

Brezilya’dan başlayıp Arjantin, Şili, Uruguay, Peru’yu dolaşmak, farklı kültürleri tanımak, dünyaya uzak bir pencereden bakmak.
Ardından da benzer bir şekilde Asya’nın ücra köşelerine gitmek, Eski Dünya’yı yakından görmek.

Bu yüzden bir süre izninizi rica ediyorum. Bu hafta sonu Londra’da, ATP maçlarını izleyeceğim. Tabii bu keyfi sizlerle gazetemde paylaşacağım.

Ardından da biraz gezeceğim.

Oralarda gördüklerimi de sizlerle paylaşmak üzere tabii.

Bu “uzun tatili” epeydir planladığım için farklı yorumlamayın lütfen, “izninizi rica ediyorum” desem yalan olur Ama “Affınızı rica ediyorum” desem doğruyu söylemiş olurum.

Şimdilik hoşçakalın.
<< Önceki Haber Fatih Altaylı uzuuun bir yolculuğa çıkıyor... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER