Hollywood kara listeye aldı

Gazze operasyonlarına ‘soykırım’ tepkisi gösteren Penelope Cruz ve Javier Bardem'i Hollywood kara liste’ye aldı.

Hollywood kara listeye aldı

İsrail'in Gazze operasyonlarına ‘soykırım’ diyerek tepki gösteren Penelope Cruz ve Javier Bardem’i Hollywood’un ‘kara liste’ye aldığı konuşuluyor. İddiaya göre büyük yapımcılar, Oscarlı iki oyuncuya bundan sonra sadece göstermelik yan roller teklif edecek. Dünya bu skandalla çalkalanıyor. Gazze'de katliamlara devam eden İsrail'e tepki gösteren dünya starlarına görülmemiş baskı...

OYUNCULARI KARA GÜNLER BEKLİYOR

İsrail’in Gazze operasyonu için “soykırım” tanımlaması yapan Penelope Cruz ile Javier Bardem’i “kara günler” bekleniyor. Hollywood kulislerinde, Oscarlı oyuncuların kara listeye alındığı konuşuluyor. İspanya sanat çevreleri, İsrail’in Gazze operasyonunu kınayan bir açık mektup yayımlamış ve “soykırıma sessiz kalan” AB ülkelerini ve özellikle İspanya’yı eleştirmişti. Pedro Almodovar, Bardem ve Cruz’un başı çektiği açık mektubun ses getirmesi üzerine, İspanya hükümeti İsrail’e yönelik silah ihracat izinlerini Ağustos ayı boyunca askıya almıştı.

FATURA ONLARA KESİLDİ

Taraf'taki habere göreSoykırım” mektubunun faturası ise Oscarlı oyuncular Penelope Cruz ile Javier Bardem’e kesildi. Kulislerde Cruz ile Bardem’in karalisteye alındığı, artık “büyük roller kapmalarının imkânsız olduğu” konuşuluyor.

HOLLYWOOD SESSİZ

Cruz ile Bardem’e, beklendiği üzere Hollywood’dan açıkça sert bir tepki gelmedi. Gazze konusunda ağırlıklı olarak sessiz kalmayı seçen Hollywood yöneticileri, oyuncular hakkında da açıklama yapmaktan kaçındı. Yönetici kadroların bu sessizliği durumun çok daha vahim olduğu yönünde değerlendiriliyor. İddialara göre; Cruz ile Bardem’in hâlihazırda anlaşma imzaladığı filmlerde bir değişiklik olmayacak ama yeni film anlaşmaları için stüdyoların listelerinden çıkarılacaklar. Oyunculara yapılacak “göstermelik teklifler” ise sadece çelimsiz yan rolleri içerecek.

<< Önceki Haber Hollywood kara listeye aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER