Irmak TV yayın hayatına başladı!

Irmak TV, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen açılış programıyla yayın hayatına resmen başladı

Irmak TV yayın hayatına başladı!

İzleyicilerin manevi hayatını doyurmayı amaçlayan Irmak Televizyonu, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ilk program ile yayın hayatına başladı.

Irmak Televizyonu’nun yayın hayatına başlaması münasebetiyle Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen geceye, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul Milletvekili Hakan ŞükürSamanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, Feza Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akbulut,  Irmak TV Genel Müdürü Süleyman Sargın, Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdür Yardımcısı Mehmet Kamış, Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu, Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, Medya Etik Konseyi Derneği Başkanı Halit Esendir ve çok sayıda davetli katıldı. 

Program ilahi konseri ile başladı. Daha sonra Kur’an-ı Kerim okunmasıyla devam etti. 

Gecede ilk konuşmayı Irmak TV Genel Müdürü Süleyman Sargın yaptı. Daha sonra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da bir konuşma yaparak Irmak TV hakkındaki düşüncelerini açıkladı. 

Bozdağ'ın konuşmasından sonra ‘Bekleyiş’ başlıklı bir kısa film izlendi. Bu filmin ardından Fethullah Gülen Hocafendi’nin kanalın açılışı münasebetiyle programa gönderdiği yazılı mesaj yayınlandı. Canlı yayınlanan programa mesaj gönderen Fethullah Gülen Hocaefendi, Irmak TV’nin televizyonculuğa yeni bir soluk getireceğini ifade etti.


Daha sonra Irmak TV’nin yayın akışı hakkında bilgi verildi ve akışı anlatan bantlar yayınlandı. Orkestra eşliğinde okunan öğle namazı tesbihatına salondakiler de eşlik etti. Okunan ilahiler geceye renk kattı.





<< Önceki Haber Irmak TV yayın hayatına başladı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER