MHP'den 17/25 Aralık vaadi: Yolsuzluk ve kara para dosyasının hesabı sorulacak


Milliyetçi Hareket Partisi(MHP), seçim beyannamesinin tanıtımını bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlediği programla duyuruyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin açıklayacağı seçim beyannamesinde yer alan bazı projeler de salonun duvarlarına afiş olarak asılmış durumda. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise yolsuzlukla ilgili. Salonda asılı afişte '17/25 Aralık rüşvet, yolsuzluk ve kara para dosyası başta olmak üzere tüm yolsuzlukların hesabı sorulacaktır.' yazıyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük rüşvet ve yolsuzluk soruşturması olarak kayıtlara giren 17-25 Aralık operasyonları, AK Parti iktidarının atadığı savcı tarafından 'darbe soruşturmasına' dönüştürülmüştü.

Salonda yer alan afişlerle duyurulan diğer vaatler ise daha çok ekonomik vaatler olarak dikkat çekiyor. Afişlerde 'Çözüm süreci rezaleti derhal bitirilecektir', 'Mazor 1 lira 75 kuruş olacaktır', 'Emeklilere yılda iki defa her seferde 1400 TL 'Emekli Destek Ödeneği' getirilecektir', 'Net Asgari ücret 1400 Liraya çıkarılacaktır', 'Evlenecek gençlere 10 bin lira tutarında faizsiz kredi verilecektir', 'Engellilere işe yerleştirmede öncelik verilecektir', 'Evi olmayan ailelere 250 lira aylık kira yardımı yapılacaktır', 'Üniversiteye giriş sınavı kaldırılacaktır' gibi vaatler aktarılıyor.

Salonda birçok yere ayrıca MHP'nin seçim sloganı olan, 'Ülkenin geleceğine oy ver' afişleri de asılmış durumda.Yolsuzluk-ve-kara-para-dosyasinin-hesabi-sorulacak-1900479.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber MHP'den 17/25 Aralık vaadi: Yolsuzluk ve kara para dosyasının... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER