Nusaybin'de gece gündüz çatışmalar devam ediyor


Mardin'in Nusaybin ilçesinde 3 gündür devam eden sokağa çıkma yasağı devam ediyor. İlçede 72 saatten beri çıkan çatışmalar aralıksız devam ediyor. İlçede devam eden çatışmalarda şu ana kadar 1 kişi hayatını kaybetti. 2 kişi de yaralandı. Çatışmaların yaşandığı Fırat mahallesinde dün gece bir özel hareket polisi yaralandı.

Operasyon çerçevesinde devam eden çatışmalara sabaha kadar devam ederken, ilçe adeta silah sesleriyle yankılanıyor. İlçedeki çatışmalarda Ahmet Sönmez adlı bir vatandaş hayatını kaybetti. Nusaybin'in Fırat Mahallesi'nde henüz nasıl yaralandığı bilinmeyen 17 yaşındaki Mehmet Ermez, mahalle sakinleri tarafından bölgeye çağırılan 112 Ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesine gönderildi. Durumu ağır olan Ermez'in ameliyata alındığı öğrenildi.

Son olarak 65 yaşındaki Musa Akçin adlı vatandaş evinin balkonunda omzundan yaralandığı belirtildi. Mardin'in Nusaybin ilçesi Bagok Dağı'nda başlayan operasyon sonrası bölgede 'canlı kalkan' olarak duran 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 19 kişinin sorgusu devam ediyor. İlçede su ve gıda sıkıntısı yaşanmaya başladığı belirtildi. CİHAN
<< Önceki Haber Nusaybin'de gece gündüz çatışmalar devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER