Milletvekili Tümer, Aladağ ve İmamoğlu'nda ziyaretlerde bulundu


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Meclis çalışmaları dışında kalan zamanında vatandaşlarla buluşuyor. Seçim öncesi söz verdiği gibi partilileriyle ve vatandaşlarla görüşmelere önem veren Tümer, Aladağ ve İmamoğlu ilçe örgütleriyle, esnafla ve partilileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Aladağ İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle esnafları gezen Tümer, Rusya krizi nedeniyle başta yaş sebze ve meyve olmak üzere özellikle narenciyede yaşanan sorunlara dikkati çekti. Çukurova'nın tarım bölgesi olması nedeniyle krizin en fazla bu bölgede olumsuzluklar yaşatacağını ifade eden Tümer, "Bölge çiftçimiz, esnafımız ve vatandaşımızın mağdur edilmemesi için bizler de üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Gerek bölgemizde gerekse meclis çatısı altında sorunları dile getirdiğimiz gibi çözüm önerilerimizi de sunacağız." dedi.

CHP'nin asgari ücret politikasının bugünkü hükümetin asgari ücreti artırma girişiminde başlıca rol oynadığını ifade eden Tümer, "Yeni yıl itibariyle asgari ücretliye, taşerona ve esnafa verilen sözlerin yerine getirilmesi için vatandaşımız adına takipçi olacağız." diye konuştu.

Zülfikar İnönü Tümer, Aladağ ziyaretinin ardından İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse ve partilileri ilçe binasında ziyaret etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekili Tümer, Aladağ ve İmamoğlu'nda ziyaretlerde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER