Müftülükten kan bağışı kampanyası

Müftülükten kan bağışı kampanyası

Bandırma İlçe Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kampanya kapsamında müftülük toplantı salonuna kan vermeye gelen din görevlilerinin kan değer ölçümlerinin ardından da Balıkesir Kan Merkezi Doktoru Hasan Ceylan tarafından sağlık kontrolleri yapıldı. Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde cami cemaati ve din görevlilerine yönelik olarak kan bağışı kampanyası düzenlediklerini açıklayan Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, kan vermenin insani bir vazife ve sağlık açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Küçük, şunları kaydetti: "Kan bağışının önemini en iyi acil olarak kana ihtiyacı olan hasta yakınları bilir. Bağışladığımız kanla belki bir annenin, belki bir babanın, belki de bir bebek veya çocuğun hayatını kurtaracak. Gözünüzün önüne sevdiklerinizi getirin ve onların kana ihtiyacı olduğunu düşünün. O kan bağışının önemini en iyi acil olarak kana ihtiyacı olan hasta yakınları bilir. Bu şekilde zor durumda olan birine yardımcı olmak insanlık ve müslümanlık görevimizdir."

Öte yandan Bandırma İmam Hatip Lisesi öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İlçe Müftüsü Süleyman Küçük'ü makamında ziyaret etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Müftülükten kan bağışı kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER