VW'ye 'dua' ile destek çağrısı


Gaz emisyon testlerinin manipüle edilmesiyle başlayan skandal sebebiyle zor günler geçiren Volkswagen'de (VW) bir çalışan toplu dualı çözüm önerdi. Evangelisch adlı internet sitesinde yer alan bilgiye göre sanayi papazı Peer Detlef Schladebusch, 'VW Hıristiyanlar İnisiyatifi'nin bir üyesinin 600 bin şirket çalışanına her gün dua edilmesi çağrısı yaptığını belirtti.

Üyenin, çalışanların cep telefonlarını 12.00'de yapılacak duayı hatırlatacak şekilde ayarlamalarını önerdiğini kaydeden Schladebusch, her gün 3 dakika toplu dua yapılmasını istediğini açıkladı. Geçmişte Daimler çalışanlarının da Opel çalışanları için dua ettiğini kaydeden Schladebusch, "Bu çok cesaret verici." dedi.

Öte yandan ABD'li star Leonardo Di Caprio, VW'de yaşananları beyaz perdeye taşımak için harekete geçti. NDR'in http://deadline.com internet sitesine dayanarak verdiği habere göre Di Caprio kendine ait film şirketinde senaryo çalışmalarına başladığını bildirdi. Filmin çevre suçu ya da bir menajerin yükselişi ve düşüşü konusunu ele alması bekleniyor.destek-cagrisi-1906843.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber VW'ye 'dua' ile destek çağrısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER