Muş'ta basın açıklaması sonrası olaylar çıktı

Muş'ta basın açıklaması sonrası olaylar çıktı

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Muş Şubeler Platformu, Ankara'daki patlamadan dolayı pankartlı yürüyüş ve basın açıklaması yaptı. Açıklamada gergin anlar yaşandı, daha sonra ise olaylar çıktı.

'Susturamazsınız. İnadına barış' pankartı ile eski Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları önünde toplanan KESK üyeleri, HDP Muş Milletvekilleri Ahmet Yıldırım ve Burcu Çelik Özkan ile çok sayıda kişinin katılımıyla belediye meydanına kadar sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptı. Saygı duruşundan sonra Eğitim Sen Dönem Sözcüsü Derya Yolcu'nun basın açıklamasını okuması esnasında gerginlik yaşandı. Polisin dağılmaları için uyarıda bulunması, tansiyonu yükseltti. Polis müdürü ile görüşmek isteyen HDP Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım ve Burcu Çelik Özkan, tepki gösterdi. Tartışmanın giderek büyüdüğü basın açıklaması daha sonra olaysız bir şekilde son bulurken bir grup genç sloganlar atarak yürüyüş yaptı.

İstasyon Caddesi'nde slogan atan bir grup genci uyaran polis, TOMA ile müdahale etti. Olaylar esnasında birçok esnafın iş yeri camı kırılırken bazı araçlar ise hasar gördü. CİHAN
<< Önceki Haber Muş'ta basın açıklaması sonrası olaylar çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER