Nusaybin'de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandı


Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan askerler için Selen Kışlası'nda tören düzenlendi.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Nusaybin'de terör örgütü mensuplarının el yapımı patlayıcı ile saldırması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır, Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz ve Jandarma Uzman Çavuş Ulaş Açıkgöz için Mardin'de tören düzenlendi.

70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı, Selen Kışlasında düzenlenen törene Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, 2'inci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 7'inci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, şehitlerin aileleri, silah arkadaşları ve Mardinli vatandaşlar katıldı.

Şehit olan askerlerden Jandarma Astsubay Başçavuş Gökhan Bakır memleketi Balıkesir'e, Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz Bolu'ya ve Jandarma Uzman Çavuş Ulaş Açıkgöz de Çanakkale'ye uğurlandı. Tören sonunda Mardin İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun şehit askerler için dua etti. Törene katılan askeri amirlerin operasyonun devam ettiği Nusaybin'e gitmeleri bekleniyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Nusaybin'de şehit olan askerler memleketlerine uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER