Nusret Argun: Energaz hisseleriyle Salih Tuzcu'nun ne alakası var?


Konya'daki 'Paralel devlet yapılanması' iddialarıyla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın duruşmasında, Nusret Argun, "Energaz ile Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu arasında ne alaka var?" diyerek mahkemede itirazda bulundu. Ancak Argun, Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu'nun kendisine kumpas kurduğunu ve bu yüzden Energaz hisselerini değerinin altında bir fiyata satmak zorunda kaldığını ileri sürerek, polisler hakkında şikayetçi olmuştu.

Nusret Argun, daha önce şikayetçi olduğu eski Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu hakkında ilginç bir çıkışta bulundu. Salih Tuzcu'nun avukatı Erhan Şahin, duruşmada mahkeme başkanından izin alarak, STFA İcra Kurulu Başkanı İlker Keremoğlu'na soru sordu. Avukat Şahin, Energaz hisseleri hakkında Nusret Argun'un Ankara Ticaret Mahkemesi'nde açtığı davaya ilişkin soru sordu. Bunun üzerine Argun "Salih Tuzcu ile Energaz hisselerinin ne alakası var?" şeklinde bağırarak itirazda bulundu.

ARGUN: KONYA'DAKİ DAVANIN ANA MADDESİ ENERGAZ HİSSELERİDİR

Nusret Argun, Energaz AŞ'deki hisselerini devrederken zarara uğradığını ileri sürerek, Ankara 5. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde dava açmıştı. Mahkemedeki ifadesinde Konya'daki soruşturmanın hangi amaçla yapıldığını ifade ederek, "Konya Cumhuriyet Savcılığı'ndaki soruşturmanın ana maddesi Energaz hisselerinin devridir." demişti. CİHAN
<< Önceki Haber Nusret Argun: Energaz hisseleriyle Salih Tuzcu'nun ne alakası... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER