Öğretmenler, Ankara Valiliği'nde


İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ile Öğretmenler Günü kutlamalarını koordine eden il kutlama kurulu öğretmenlerinden oluşan heyet, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'ı ziyaret etti.

Bozkurt, ziyarette "Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 61 bine yakın öğretmenimizle yaklaşık 1 milyon öğrencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Çocuklarımızın daha huzurlu ve güvenli ortamlarda eğitim almalarını sağlamak amacıyla Emniyet Müdürlüğümüzün de katkılarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diyerek, yapılacak etkinlikler hakkında Vali Kılıçlar'a bilgi verdi.

Öğretmenlik mesleğinin fedakârlık isteyen önemli bir görev olduğunu ifade eden Vali Mehmet Kılıçlar da "Büyük Türkiye ideali ile yurdumuzun her köşesinde olduğu gibi ilimizde de en zor şartlarda yılmadan, usanmadan onurlu ve gururlu bir mesleğin mensubu olmanın şuuruyla görev yapan vefakâr ve fedakâr öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Dünya, çok hızlı bir değişim yaşıyor. Bu değişimi anlayacak ve algılayabilecek büyük bir medeniyet ve gelecek tasavvuru olan güzel ahlak sahibi bir nesli yetiştirmeye ihtiyacımız var. Çocuklarımızın geleceğini, gösterdiğiniz fedakârlıklarla sizler aydınlatacaksınız." açıklamasını yaptı.

Ankara ve ülkeye verdikleri hizmetlerden dolayı öğretmenlere teşekkür eden Kılıçlar, "Ömürlerini bu onurlu görevle geçirmiş olan emekli öğretmenlerimize ve bütün çalışan öğretmenlerimize sevdikleriyle birlikte sağlık ve afiyet dolu günler diliyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere, ebediyete uğurladığımız bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi. Vali Kılıçlar, öğretmenlerle sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Öğretmenler, Ankara Valiliği'nde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER