Osmaniye'yi masa tenisinde Hoşgörü Liseleri temsil edecek


12-14 Şubat 2016 tarihlerinde Osmaniye'de yapılacak olan liseler arası masa tenisi grup finallerinde Osmaniye'yi Özel Hoşgörü Liseleri temsil edecek.

Osmaniye il genelinde yapılan masa tenisi müsabakaları sonunda okul olarak şampiyon olan Özel Hoşgörü Liseleri'nin Osmaniye'yi temsil etme hakkı kazandığını belirten Okul Müdürü Lokman Kılıç, şunları kaydetti: "Okulumuzda öğrencilerimizi derslerde başarılı olmasının yanında sosyal aktiviteler ve sportif faaliyetlerde de destekliyoruz. Kurum olarak öğrencilerimiz hayata hazırladığımız için öğrencilerimizin kabiliyetleri doğrultusunda öğrencilerin gelişimi için her türlü desteği veriyoruz. Öğrencilerimizde verdiğimiz desteklerin karşılığını da sağolsun öğrencilerimiz her yarışmanın sonunda aldıkları başarılar ile bizi ve velilerimizi gururlandırıyorlar."

Hoşgörü Okulları olarak masa tenisinde şampiyonluğu geleneksel hale getirdiklerini vurgulayan Kılıç, "Hoşgörü okulları ilimizi en iyi şekilde temsil edecek. Şampiyon olan sporcularımız Sefa Soylu, Necati Kurt, Mustafa Alakel, Burak Kösece ve Antrenörlerimiz Bülent Çöloğlu ve İbrahim Bustan'ı tebrik ediyorum. Liseler arası bayan masa tenisinde ise okulumuz öğrencileri Beyza Örüklü, Burkunur Terzi, Şeyma Keskin, Senanur Soylu ve beden eğitimi öğretmenlerimiz İclal Şahin, Recep Ataşbaş'ı bu başarılarından dolayı kutluyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Osmaniye'yi masa tenisinde Hoşgörü Liseleri temsil edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER