Özel İrfan Okulu öğrencilerinden, yerel gazetelere ziyaret

Özel İrfan Okulu öğrencilerinden, yerel gazetelere ziyaret

Batman'da faaliyet gösteren Özel İrfan Okulu öğrencileri, kentte yayın yapan yerel gazeteleri ziyaret ederek, gazete sahiplerinden habercilikle ilgili bilgi aldı.

20 kişiden oluşan bir grup öğrenci ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mecit Yıldırım, Son Söz gazetesini ziyaret ederek, gazetenin İmtiyaz sahibi Ercan Atay ile bir süre sohbet etti. Öğrenciler, Atay'a gazetecilikle ilgili sorular sorarak çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Son Söz Gazetesi Sahibi Ercan Atay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazeteciliğin zorlu bir meslek olduğuna dikkati çekti.

Gazetecilik mesleğini icra ederken zaman zaman zorlandıklarını anlatan Atay, "Her şeyden önce toplum yararına haberler yapmaya çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz kamuoyunu bilgilendirmektir. Bunun için ekip olarak çalışıyoruz." dedi.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mecit Yıldırım, 7. sınıf öğrencileri ile beraber İletişim ve İnsan İlişkileri Ünitesi dersi kapsamında yerel gazeteleri ziyaret ettiklerini kaydetti.

Okul olarak öğrencilere en iyi eğitim-öğretimi sunmak için çalıştıklarını anlatan Yıldırım, "Okulumuz Batman'da marka olmuş. Önceliğimiz her zaman öğrencilerimizdir. Bu kapsamda Batman'da yayın yapan yerel gazeteleri ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz." dedi.

Yapılan ziyaretin ardından öğrenciler Atay'a ziyaretin anısına çiçek hediye etti.


CİHAN
<< Önceki Haber Özel İrfan Okulu öğrencilerinden, yerel gazetelere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER