Özel: “Mikroba, niye mikropluk yapıyorsun diye sorulmaz!”
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 22 2025
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri’de tutuklu bulunan İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Özel, eski Hatay Büyüşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın CHP’nin 39. kurultay sürecinin iptaliyle ilgili verdiği dilekçenin hatırlatılması üzerine sert sözler söyledi: “Ülkenin bu kadar derdi varken o lüzumsuz ismin yaptığı saçma sapan bir iştir. Hazımsızlığın bu kadarı! Gün gelir bunların hepsinin hesabı sorulur. Gün gelir bizim de dava açacağımız günler olur. Özgür Özel’i çok az tanımış. Yakından tanıtacağım kendisine. Mikroba niye mikropluk yapıyorsun diye sorulmaz…”
Özgür Özel, saat 09.40 sıralarında Silivri’de bulunan Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na giriş yaptı. Saat 13.20 sıralarında sona eren görüşmenin ardından Özel, kısa bir açıklama yaptı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Aziz İhsan Aktaş iddianamesine” ilişkin konuşan Özel, iktidara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: “İddianamede gizli bir şey yok. Bula bula bir tane lüks yat bulmuşlar. Şimdi diyorlar ki o yat Beşiktaş Belediye Başkanı’nın. Ahmet Özer bir iftira üzerine içeride tutuluyor. 9 aydır cezaevinde. Ceza alsa 3 ay sonra bırakılacak. 6 yıldır ihaleye fesat karıştırmaktan yargılanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı tam karar aşamasında AK Parti’ye katılmış. Bu iddianame tel tel döküldüğü gibi, ‘duydum’, ‘sanıyorum’ ve ‘galiba’ ifadeleriyle burada tutulan insanlara iftira atılıyor. 3-5 tane AK Toroslar çetesinin yaptığı kötülük. Bu arkadaşlarımızı siyaseten aldın içeriye. Çünkü İmamoğlu Cumhurbaşkanı Adayı olmasın istedin. İstediğiniz kadar kazıyın bizim altımızda bir şey çıkmaz. Aziz İhsan Aktaş kabaca 380 yerle çalışıyor.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!8.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait9.Murat Çalık'a kritik müdahale!10.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







