Polisin baskın yaptığı okul TÜBİTAK birincisi


Erzincan'da çok sayıda polis eşliğinde terör örgütüne yardım ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla baskın yapılan Özel Otlukbeli Eğitim Kurumlarının fizik alanında TÜBİTAK birinciliği olduğu öğrenildi.

Özel Otlukbeli Eğitim Kurumlarına öğle saatlerinde çok sayıda polis eşliğinde terör örgütüne yardım ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla baskın yapıldı. Öğrencilerin okulda olduğu saatte yapılan baskın tepki çekti.

Bir çok alanda madalya ve ödüle sahip Otlukbeli Eğitim Kurumlarının fizik alanında TÜBİTAK birinciliği ve tarih alanında üçüncülüğü bulunurken, üniversiteye giriş sınavında Doğu Anadolu birinciliği ve Türkiye altıncılığı gibi başarıları mevcut. 2016 yılı TEOG sonuçlarında ise okul, 109,69 net ortalamasıyla Erzincan'da ortaokullar arasında açık ara farkla il birincisi oldu.

Erzincan'ın efsane Valisi Recep Yazıcıoğlu başta olmak üzere pek çok siyasetçinin ve devlet adamının övgüsünü kazan 27 yıllık eğitim kurumuna yapılan polis baskınına karşı okul velilerinin dava açacakları öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Polisin baskın yaptığı okul TÜBİTAK birincisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER