CHP'li vekilden çok konuşulacak Efkan Ala iddiası

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, fişlemelerin yeni dönemde ‘mutat’ hale geleceğini iddia ederek “yeni dönemin ‘harika’ bakanlarından birisi Efkan Ala olacak. Ne maharetlerini göreceğiz Efkan Ala’nın” dedi.

CHP'li vekilden çok konuşulacak Efkan Ala iddiası

CHP'li Atilla Kart, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında bugün bir gazetede yer alan fişlemelerin sorulması üzerine İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya yüklendi.

 Kart, “Öyle anlaşılıyor ki, yeni dönemin ‘harika’ bakanlarından birisi Efkan Ala olacak. Ne maharetlerini göreceğiz Efkan Ala’nın. Fişlemeler, öyle anlaşılıyor ki Efkan Ala’ların, Hakan Fidan’ların yeni dönemde artık daha da pervasız bir şekilde, daha da cüretkar bir şekilde uygulayacakları ‘mutat’ yöntemlerden birisi olacak. Bu bizim sekiz-dokuz yıldır anlattığımız bir tablodur.” şeklinde konuştu.

AKP’nin, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının ardından başlattığı operasyonun muhalif şirketlerin ardından “muhalif bürokratlara” sıçradığı iddia edildi. 

Bugün bir gazetede yer alan haberde her yıl binlerce küçük girişimciye kredi veren KOSGEB’le ilgili fişleme raporunda, “Uyuyan MHP’li unsurları tasfiye edin” ve “CHP’li ve MHP’li bürokratları Güneydoğu’ya sürün”?denildiği kaydedildi.


CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li vekilden çok konuşulacak Efkan Ala iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER