Prenses Kate ilk kez hastalığı hakkında konuştu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Aralık 7 2024
Paylaş
X Post
Galler Prensesi Kate Middleton, bu yıl boyunca mücadele ettiği kanser hastalığıyla ilgili ilk kez bir yorumda bulundu. Tedavi gördüğünü bir video aracılığıyla açıklayan ama duygularından hiç bahsetmeyen Prenses, sessizliğini ünlü şarkıcıya bozdu.
Birleşik Krallık tahtının veliahtı Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, bu yılın başında karın bölgesinden bir operasyon geçirdi. Olayın detaylarının belirtilmemesiyle pek çok spekülasyon gündeme gelirken, kamuoyunun bitmeyen soruları üzerine Prenses'e kanser teşhisi konduğu ve koruyucu kemoterapi göreceği açıklandı. Aylarca tedavi görerek kraliyet görevlerine ara veren Middleton, geçtiğimiz aylarda ise görevlerine geri döndü.
Yıllardır ev sahipliği yaptığı Noel konseri için Westminster Abbey'de görkemli bir etkinlik organize eden Kate Middleton, eşi Prens William ve çocuklarından önce alana giderek tüm düzenleme ve hazırlıklarla bizzat ilgilendi. Sonra da konserin 600 davetlisini karşıladı.
'BÖYLE OLACAĞINI BİLEMEZDİM'
Hürriyet'in aktardığına göre Prenses Kate, konuklarıyla ayaküstü sohbet ederken ilk kez hastalığı ve kanser tedavisiyle ilgili de konuştu. 42 yaşındaki Prenses, ünlü şarkıcı Paloma Faith ile konuşurken, bitmek üzere olan 2024'ün kendisi için nasıl geçtiğini, kanser tedavisinin kendisini nasıl etkilediğini anlattı.
Prenses, "Bu yılın böyle bir yıl olacağını bilemezdim" dedi. Paloma Faith de bu sözler üzerine "Planlanmamış bir durum" yorumunu yaptı. Prenses Kate de şarkıcıya "Kesinlikle planlanmamış... Ama sanıyorum ki bu yıl birçok insan böyle zor zamanlardan geçti" diye yanıt verdi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İspanya'da yakalanan 10 ton kokainin sahibi Türk çıktı2.“Çok incitici”: MSB servis etti, oturma düzeni tepki çekti:3.SDG’den Şara’nın sözlerine cevap: 'Bu savaş ilanıdır'4.İran geriliminde son durum: ABD bölgeye ek güç sevk ediyor!5.'Cumhuriyet tarihinin en büyük peşkeşi' diyerek duyurdu!
6.Moskova İngiliz diplomatı istenmeyen adam ilan etti7.The Economist seçimini yaptı! İşte Erdoğan sonrası favori isim!8.Embracerelief'ten Ramazan ayı için yardım kampanyası9.Rusya-Ukrayna savaşı: Karşılıklı altyapı saldırıları ve cephe hattında çatışmalar sürüyor10.Guardian'dan Trump iddiası: İran operasyonundan neden vazgeçti?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

İspanya'da yakalanan 10 ton kokainin sahibi Türk ç...

“Çok incitici”: MSB servis etti, oturma düzeni tep...

SDG’den Şara’nın sözlerine cevap: 'Bu savaş ilanıd...

İran geriliminde son durum: ABD bölgeye ek güç sev...

'Cumhuriyet tarihinin en büyük peşkeşi' diyerek du...


