Şanlıurfaspor'da teknik direktör Tugay Kerimoğlu'na tepki istifası


Şanlıurfaspor yönetiminden 4 üye istifa dilekçelerini yönetime sundu. 4 yönetim kurulu istifa gerekçesini Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile Sportif Direktör Sedat Yeşilkaya'nın takıma verdiği zarara bağladı.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi 4 kişi istifa etti. Tek tip dilekçe ile yönetim kurulu başkanlığına istifa dilekçesi sunan 4 üye istifa gerekçesini Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile Sportif Direktör Sedat Yeşilkaya'nın takıma verdiği zarara bağladı.

Mevcut teknik direktör döneminde çıkılan 17 maçtan sadece 2'sinin galibiyetle sonuçlandığını hatırlatan Yönetim Kurulu üyesi Kemal Süt, Oktay Doğan, Serkan Ataç, Kadir Kılıçoğlu yönetime sundukları istifa dilekçelerinde şu ifadelere yer verdi:

"19.07.2015 tarihinde yapılan Şanlıurfaspor Kulübü kongresinde seçilmiş olduğum Şanlıurfaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğimden, şu an görevde bulunduğum Şanlıurfaspor Kulübü İcra Kurulu Başkanlığı'ndan ve 2. Başkanlık görevlerimden, kulübün içinde bulunduğu sportif başarısızlık ve özellikle Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile Sportif Direktör Sedat Yeşilkaya'nın takıma verdikleri zararlardan, 17 maçta sadece 2 galibiyet alınabilmesine rağmen Şanlıurfasporumuzun içinde bulunduğu zor günleri de göz önünde bulundurarak susarak takımımıza destek olmaya devam ettim ama Boluspor karşılaşması sonrası ilk günden beri bizimle birlikte yürüyen şanlı taraftarımıza ve yerel basınımıza yapılan çirkin davranışları, bu şehrin evlatlarına yapılan bu saygısızlığı asla kabul edemem hiç kimse Şanlıurfa'dan Şanlıurfaspor'dan büyük değildir ve maaşını Urfalılardan alan maaşlı elemanlarının Urfalılara hakaret etmesi benim için bardağı taşıran son damla olmuştur. Ayrıca mevcut durumdan Şanlıurfaspor Kulübü'nün daha fazla zarar görmemesi adına detaylı açıklamalarımı sezon sonu yapacağımı bildirerek üzüntü ile istifa ettiğimi tüm kamuoyunun bilgisine sunarım."
CİHAN
<< Önceki Haber Şanlıurfaspor'da teknik direktör Tugay Kerimoğlu'na... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER