Erkan Zengin transferinde kördüğüm

Trabzonspor, Erkan Zengin ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Erkan Zengin transferinde kördüğüm

Trabzonspor, Fenerbahçe'yle yarış halinde olduğu Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin'i kadrosuna katmak üzere... Bordo Mavililer, Eskişehirspor ve Erkan ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirirdikten kısa bir süre sonra, Eskişehirspor ile 2 milyon 250 bin Euro'ya anlaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

29 yaşındaki oyuncunun 1-2 gün içerisinde Trabzon'a gelip, sözleşme imzaladıktan sonra takımla birlikte kampa katılması bekleniyor. 

Bordo Mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcu Erkan Zengin'in, kulübümüze transferi konusunda Eskişehir Spor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre,  Eskişehir Spor Kulübü'ne, sözleşme fesih bedeli olarak 2.250.000.-EUR ödenecektir. 

Erkan Zengin: Fenerbahçe'den başka takımda oynamam

Erkan Zengin, bu gelişme sonrasında NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Hiç görüşmedim, fikrim değişmedi" dedi. 

"Nereye bildirirlerse bildirsinler F.Bahçe hariç hiçbir takımda oynamam"

Daha önce bir televizyon programında, Türkiye’de Fenerbahçe hariç başka bir takımda asla forma giymeyeceğini dile getiren Erkan Zengin, kararının arkasında olduğunu ifade etti.

Öte yandan konuyla ilgili bir gazeteye de konuşan Erkan Zengin, “Nereye bildirirlerse bildirsinler. Türkiye’de Fenerbahçe hariç başka hiçbir takımda oynamayacağım. Buna Trabzonspor da dahil” ifadelerini kullandı.

Erkan Zengin’in bu sözlerine Trabzonspor cephesinden nasıl bir yanıt geleceği şimdiden merak konusu oldu. 

<< Önceki Haber Erkan Zengin transferinde kördüğüm Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER