Şampiyon Cimbom'a coşkulu karşılama

Kadınlar Euroleague finalinde Fenerbahçe’yi mağlup ederek şampiyon olan Galatasaray Odeabank, İstanbul’a döndü. Sarı kırmızılıları havaalanında taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Şampiyon Cimbom'a coşkulu karşılama

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final organizasyonunun finalinde Fenerbahçe'yi 69-58 yenerek Avrupa şampiyonu olan Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı İstanbul'a döndü.

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde düzenlenen organizasyonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, özel uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi. Galatasaray kafilesini havalimanında kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı. Kafileyi taşıyan uçak yaklaşık 2 saat rötar yapmasına rağmen havalimanından ayrılmayan taraftarlar, gecenin geç saatlerinde gelen takımlarına tezahüratlar ve meşalelerle destek verdi.

Basketbolcular, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle takım otobüsüne binmekte zorluk yaşadı.

Ayrıca taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü ve sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım aleyhine de tezahüratlar yaparken, takım otobüsüne asılan "Akıllı ol Aziz" ve Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Aziz Yıldırım ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in resimlerinin karşılığında "Irkçılık yok, Maç bağlama yok, Demirören yok, sadece dans" yazan pankartlar dikkati çekti. Eurosport 
<< Önceki Haber Şampiyon Cimbom'a coşkulu karşılama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER