Trabzonspor rahat bir nefes aldı

Süper Lig 4. hafta maçında Trabzonspor, Karabükspor'u Henrique'nin golüyle yendi.

Trabzonspor rahat bir nefes aldı

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, Karabükspor'u ağırladı. Trabzonspor karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren gol 76. dakikada Henrique'den geldi.



TRABZONSPOR-KARABÜKSPOR

STAT: Avni Aker Stadı
HAKEM: Serkan Çınar
SAAT: 20:30
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Aykut, Mustafa, Yusuf, Aykut, Zokora, Olcan, Yusuf, Adrian, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

KARABÜKSPOR: Waterman, Uğur, Puygrenier, Mabiala, Erdem, Sow, Hakan, Ahmet İlhan, LuaLua, Gökhan, İlhan
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

Bordo-mavililer, 3-0 yenildikleri Akhisar Belediyespor maçından farklı olarak 2 oyuncuyla sahaya çıktı. Volkan Şen-Yusuf Erdoğan değişikliğinin yanı sıra savunmada sakatlığı bulunan Giray'ın yerine Mustafa Yumlu görev yaptı.

Bosingwa yine yok, Batuhan tribüne
               
Trabzonspor'da ligin ilk 3 haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Bosinqwa yine 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Hafta içerisinde takımla çalışmalara başlayan Portekizli oyuncu, tam olarak hazır hale gelmemesi nedeniyle teknik direktör Akçay tarafından maç kadrosuna alınmadı.
               
Bordo-mavili takımda, yedek kulübesinde alternatif forvet oyuncu olarak ise Emre Güral yer aldı. Teknik direktör Akçay, performansı nedeniyle Batuhan'ın yerine bu futbolcuyu tercih ettiği öğrenildi.

Hacıosmanoğlu, basınla bir araya geldi
               
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sabah basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sahil Tesisleri'nde yapılan kahvaltıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayın futbolcusu Malouda'ya ödül

Trabzonspor'da taraftarlar tarafından ağustos ayının en iyi oyuncusu seçilen Fransız oyuncu Florent Malouda, maç öncesi ödülünü aldı. Malauda'ya ödülünü kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, protokol tribünü önünde verdi.

Geçen sezon Trabzonspor'u çalıştıran Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, bu kez eski takımına karşı sahaya çıktı. Kafkas ve Akçay maç öncesi birbirlerine sarılarak başarılar diledi. Bir grup taraftar, teknik direktör Kafkas'a sevgi gösterisinde bulundu.

Taraftar fazla ilgi göstermedi

İlk 3 haftada 2 mağlubiyet, bir galibiyet alarak lige iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'un karşılaşmasına taraftarlar ilgi göstermedi. 24 bin kişilik kapasiteli Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar yer alırken 10 bine yakın bordo-mavili taraftar tribünde yer aldı.

Trabzonspor ve Kardemir Karabüksporlu futbolcular sahaya "Gençliğe yatırım yapıyoruz" yazılı pankartla çıktı.
<< Önceki Haber Trabzonspor rahat bir nefes aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER