İ.B.Belediyespor - Galatasaray maçının analizi!

Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u (İBB) 3-1 mağlup ettiği maça dair ilginizi çekecek bilgiler ve analizler...

İ.B.Belediyespor - Galatasaray maçının analizi!

Galatasaray, İ.B.Belediyespor'a Karşı Süper Lig'de 7.Galibiyetini Aldı. Galatasaray, Süper Lig'de İ.B.Belediyespor takımına karşı 11 maça çıkarken 7.kez sahadan galip ayrıldı. Diğer 4 maçta İ.B.Belediyespor 2 galibiyet aldı 2 maç ise berabere bitti. İki takım arasında oynanan 11 maçta Galatasaray 21 gol atarken, İ.B.Belediyespor 11 gol kaydetti. Galatasaray Süper Lig'de Bu Sezon En Kötü İstatistiklerine Ulaştı. ( En Az Şut Attığı, En Az Topla Oynadığı, En Az Korner Attığı ve En Çok Faul Yaptığı Maçı) Galatasaray deplasmanda İ.B.Belediyespor'u 3-1 yenerken 2012-13 sezonunda en kötü istatistiklerine ulaştı. Yaptığı 24 faulle en çok faul yaptığı maçına ulaşan Galatasaray 9 şutla en az şut attığı maçını oynadı. Galatasaray %44 topla oynama oranı ve 281 isabetli pas ile bu alanlarda en kötü istatistiklerine ulaştı. Galatasaray 1 korner ile yine en az korner attığı maçını oynadı. İ.B.Belediyespor Süper Lig'de En Kötü Sezonunu Yaşıyor. İ.B.Belediyespor bu sezon Süper Lig'de oynadığı 10 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgi aldı ve 11 puan topladı. İ.B.Belediyespor böylece 10.haftalar itibariyle lig tarihinde en kötü performansına ulaştı. İ.B.Belediyespor 10.haftalarda en kötü 12 puan (2008-09 sezonu) toplamıştı. İ.B.Belediyespor geçen sezon 10.haftada 18 puan almıştı. Ayrıca İ.B.Belediyespor en az gol attığı sezonuna ulaştı. Bu sezon 10 maçta 9 gol atan İ.B.Belediyespor daha önceki sezonlarda en az 11 gol atmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray maçının dakika dakika özeti için:

UmutBurak İkilisi Bu Sezon Süper Lig'de 14 Gol Attı. ( Süper Lig'de 11 Takımdan Fazla Gol Attılar ) Sezon başında Galatsaray'a gelen Umut Bulut 8 golle ligin en golcü oyuncusu konumunda bulunurken peşinden 6 golle üç oyuncu geliyor. Mersin İdman Yurdu takımından Nobre ve Eskişehirspor takımında Kamara dışında 6 golü bulunan diğer oyuncu Galatasaraylı Burak Yılmaz oldu. Böylece Galatasaray'ın iki forvet oyuncusu Umut ve Burak toplamda bu sezon Süper Lig'de 14 gole imza attı. Galatasaray'ın iki golcü oyuncusu 14 golle Süper Lig'de 12 takımdan fazla gol attı. Selçuk İnan Bu Sezon Penaltı Atışları Dışında İlk Kez Gol Attı. ( Bu Sezon Resmi Maçlarda 3 Gol Attı, 2 Tanesi Penaltıdan ) Selçuk İnan bu sezon resmi maçlarda Galatasaray adına 3 gol attı. TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye penaltıdan 1 gol atan Selçuk İnan, Süper Lig'de Beşiktaş karşısında da penaltıdan 1 gol atmıştı. Selçuk İnan 10.haftada İ.B.Belediyespor'a ise sağ ayağıyla 1 gol attı. Geçen sezon 10.haftada 3 gol atmıştı. İ.B.Belediyespor Maç Boyunca Kaleye 1 İsabetli Şut Attı. İ.B.Belediyespor maç boyunca Galatasaray kalesine 12 şut atarken sadece 1 kez isabet sağladı. İ.B.Belediyespor takımında kaleyi bulan tek oyuncu Turgay Bahadır olurken bu vuruş gol oldu. Aynı zamanda bu gol Turgay Bahadır'ın İ.B.Belediyespor formasıyla ilk golü oldu. Fatih Terim İle Carlos Carvalhal Süper Lig'de 3 Kez Karşılaştı. Fatih Terim ile Carlos Carvalhal Süper Lig'de 3 kez karşılaştı. Geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray ile sahasında 0-0 berabere kalmış deplasmanda ise 3-2 kaybetmişti. Bu sezonda İ.B.Belediyespor'un başında görev yapan Carlos Carvalhal, Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'a sahasında 3-1 mağlup oldu.
<< Önceki Haber İ.B.Belediyespor - Galatasaray maçının analizi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER