TGB'liler Obama'yı protesto edecek

TGB'liler Obama'yı protesto edecek

Tüm Gençlik Birliği Derneği (TGB) üyeleri, G-20 Liderler Zirvesi için Antalya'ya gelecek olan ABD Başkanı Barak Obama için protesto eylemi düzenleyecek.

TGB Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Sungur, ABD Başkanı Barack Obama'nın G-20 kapsamında Türkiye'ye gelişiyle ilgili TGB Antalya Şubesi'nde basın toplantısı düzenledi. Sungur, 'Emperyalist' olarak tanımladığı ABD'nin tarihinin 'kanla yazılı' olduğunu, Japonya'dan Guetamala'ya, Vietnam'dan Irak'a kadar milyonlarca insanın katlinden sorumlu olduğunu savundu. Türkiye'de 30 yıldır devam eden ve 40 bin Mehmetçiğin şehit olmasına sebep olan terörün destekçisinin de ABD olduğunu ileri süren Sungur, bütün bu cinayetlerden sorumlu olarak gördükleri ABD Başkanı'nın Türkiye'ye geleceğini belirterek, "Mehmetçik katilleri bu topraklara ayak basarsa cevabını da alır." dedi.

Obama'nın gelişi sebebiyle bir hafta boyunca Türkiye genelinde protestolar gerçekleştireceklerini kaydeden Sungur, 15 Kasım Pazar günü de Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak protesto eylemi yapacaklarını söyledi. Antalyalılardan eylemlerine destek vermelerini isteyen Sungur, "Obama'yı çuval ve ayakkabılarımızla karşılayacağız. Bunlarla protestolarımızı gerçekleştireceğiz." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber TGB'liler Obama'yı protesto edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER