Trabzonsporlulardan Galatasaray Lisesi önünde protesto

Trabzonsporlulardan Galatasaray Lisesi önünde protesto

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22. haftasında Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'da taraftarların karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine yönelik tepkisi sürüyor. Beyoğlu Galatasaray Lise önünde toplanan bir grup Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri protesto etti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan maçta 1-0 önde iken tartışmalı penaltı sonunda Galatasaray'a 2-1 yenilen Trabzonspor'da futbolcu Salih Dursun, penaltı kararı ve 3. kırmızı kartın ardından hakemin elinden kırmızı kartını alarak hakeme göstermişti. Bu olayın yankıları ise başta Trabzon olmak üzere ülke genelinde sürüyor. Bir grup Trabzonspor taraftarı saat 20.00'da Galataras Lisesi önünde toplandı. 'Onurumuzsun Salih Dursun' yazılı atkılar taşıyan taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu, Federasyon başkanı Yıldırım Demirören ve hakemler aleyhine tezahüratta bulundu. Trabzonspor taraftarları Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan ile Umut Bulut'a da tepki gösterdi.

Ellerindeki meşaleler ve kartlarla sloganlar eşliğinde Galatasaray Lisesi önünde bir süre daha eylem yapan taraftarlar daha sonra dağıldı. Eylem sırasında polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Trabzonsporlulardan Galatasaray Lisesi önünde protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER