TÜGVA programında Bilal Erdoğan'la maç yapmıştı: Ümit Karan gözaltına alındı!

Okuma Süresi 1 dkYayınlanma Perşembe, Ocak 15 2026
Paylaş
X Post
Eski futbolcu Ümit Karan'ın, uyuşturucu soruşturması kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındığı öğrenildi.
TÜGVA programında Bilal Erdoğan'la maç yapmıştı: Ümit Karan gözaltına alındı!

Eski futbolcu Ümit Karan'ın, uyuşturucu soruşturması kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındığı öğrenildi. Ümit Karan'ın adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Ümit Karan'ın havalimanındaki işlemleri sırasında şaşkın olduğu ifade edilirken, sağlık kontrolü ve ifade işlemleri için emniyete götürüldüğü belirtildi.

"ÜNLÜLERE YÖNELİK OPERASYON"
Haberde gözaltı kararının, İstanbul genelinde ünlülere yönelik yürütülen geniş çaplı bir soruşturma kapsamında alındığı bildirildi.

Operasyonun içeriği ve Ümit Karan'a yöneltilen suçlamalarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, soruşturmanın kapsamının genişleyebileceği belirtiliyor.

TÜGVA ETKİNLİĞİNDEYDİ
Ümit Karan, Bilal Erdoğan’ın da katıldığı TÜGVA etkinliğinde halı sahada futbol oynamıştı.

TÜGVA programında Bilal Erdoğan'la maç yapmıştı: Ümit Karan gözaltına alındı!