Türkiye şehitlere ağlıyor, hükümet anaokulu basıyor


Türkiye, dün Dağlıca'dan gelen 16 şehidine yanarken, Iğdır'dan gelen 13 şehit haberi ile acısı katmerlendi. Buna rağmen başında emniyet mensuplarının bulunduğu ekipler okullar, dershaneler ve anaokullarına baskın denetimlere devam ediyor.

Trabzon Valiliği oluruyla, Milli Eğitim, Maliye, SGK, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, itfaiye personelinden oluşan komisyon, Alparslan Eğitim Kurumları'nda denetim yaptı. Alparslan Anaokulu'nu polis ekipleri ile denetleyen ekibin çalışanlara yönelttiği sorular şaşkınlığa sebep oldu.

Alparslan Anaokulu'nda sorulan sorular ile ilgili konuşan bir çalışan, "Akıl dışı sorular yöneltildi. Dünkü 16 şehit haberinin üzerine Iğdır'dan gelen kara haberi öğrendiğimiz anda denetleme ekibini eğitim kurumumuzun kapısını çalarken bulduk. Sorulan sorulara gelince, çok komik, bir denetlemeye yakışmayacak derecede olmasına rağmen gülemedik bile. Çünkü biz her gün gelen şehit haberleri ile sarsılırken, denetleme ekibi bize, 'aşçının önlüğü cepli mi, cepsiz mi?' sorusunu yöneltiyor. Siz olsanız, böyle ortamda böyle sorularla karşılaşınca güler misiniz, ağlar mısınız?" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye şehitlere ağlıyor, hükümet anaokulu basıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER