Türkiye, yeni yıla 'kar' ile girecek


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 30 Aralık Çarşamba gününden itibaren İstanbul dahil ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görüleceğini bildirdi.

Meteoroloji'nin 27-31 Aralık arası tahminlerine göre; 30 Aralık Çarşamba günü İstanbul dahil ülkenin büyük bölümünde kar yağışı görülecek ve soğuk hava etkisini sürdürecek.

Tahminlere göre; 27 Aralık Pazar günü Marmara, Ege, Güneydoğu Anadolu, Batı Karadeniz kıyılarında çok bulut hakim olacak. Doğu Anadolu, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz illerinde sis devam edecek. 28 Aralık Pazartesi günü de Türkiye'nin havası bir önceki güne benzer özellikte seyredecek.

29 Aralık Salı İstanbul ile Samsun ve Balıkesir arasındaki illerde yağmur görülecek. Güneydoğu Anadolu'da az bulutlu, Marmara ve Ege'nin yukarı kesimleri, Doğu Karadeniz çok bulutlu, Doğu ve Güneydoğu ile iç bölgelerde sis devam edecek.

30 Aralık Çarşamba günü ise İstanbul dahil Türkiye'nin büyük bölümü beyaza bürünecek. İzmir, Aydın, Denizli, Muğla ve Antalya parçalı bulutlu, Manisa, Uşak, Isparta, Konya, Mersin, K.Maraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Ankara çok bulutlu olacak. Ülkenin geri kalan bölgelerinde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor.

31 Aralık'ta hava bir önceki gün gibi yine kar yağışlı olacak. Karla karışık yağmur ağırlıkla Güneydoğu'daki illerde görülecek. Aydın, Muğla ve Antalya'da az bulutlu bir hava kendisini gösterecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Türkiye, yeni yıla 'kar' ile girecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER