Tutuklama talebiyle gözaltına alınan avukat, savcılık tarafından serbest


Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, bu sabah yapılan polis operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden Avukat G.O., savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Manisa'da bu sabah erken saatlerde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, haklarında yakalama kararı bulunan 12 kişinin evlerine, kurban, bağış, burs verdikleri gerekçesiyle eşzamanlı operasyon düzenlenmiş, aralarında doktor, avukat, işadamı ve esnafların da bulunduğu 10 kişi, gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü. 10 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen operasyonlarda da gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan Avukat G.O., Doktor F.E. ile esnaf H.Ç., TEM'deki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilmişti.

Avukat G.O., Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen Doktor F.E. ile esnaf H.Ç.'nin Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadelerinin alınmasına devam ediliyor. İlk kez gözaltına alınan; M.Ş., H.M.C., M.T., H.T., N.Y., S.T. ve B.Ş.Ş.'nin ise Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri devam ediyor. Bir önceki baskında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ve bu defa haklarında doğrudan tutuklama talebi çıkarılan M.S. ile N.U. ise aranıyor. CİHAN
<< Önceki Haber Tutuklama talebiyle gözaltına alınan avukat, savcılık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER