Yakacık kurban satış ve kesim alanı örnek oldu


Yenimahalle Belediyesi, Yakacık kurban satış ve kesim alanında kılınan bayram namazının ardından tüm ekipleriyle vatandaş için seferber oldu.

11 bin büyükbaş ve 7 bin küçükbaş kurbanlığın bulunduğu, Ankara'nın en modern, en büyük kurban satış ve kesim alanında, toplamda 2 bin 500 kurbanlığı kaliteli hizmet anlayışıyla otomatik kesim sistemiyle hızlı bir şekilde kesen belediye, vatandaştan takdir aldı.

Sertifikalı kasaplarıyla vatandaşın kurbanını 5 dakikada 7 parçaya ayıran ve hijyen şartlarda etleri poşetleyerek kurban sahiplerine teslim eden Belediye, sadece hayvanları değil, kasapları da sağlık muayenesinden geçirdi. Kasapların herhangi bir bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadığını kontrol ederek hijyenik bir ortamda vatandaşa hizmet veren ekipler, vatandaşın etlerini taşıyabilmesi için et taşıma aracı hizmeti de sundu.

Belediyenin ikram ettiği sıcak çayı yudumlayarak içlerini ısıtan vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi'nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getirerek, Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür etti.

9 NOKTADA KESİM GERÇEKLEŞTİ

Yakacık Kesim Alanı ve Şentepe Kapalı Pazar Yeri'nde denetimlerde bulunan Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Başar Bal, dini vecibelerini yerine getiren vatandaşların bayramını kutlayarak, "Tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun." dedi.

Yakacık, Andaç, Ergazi, Serhat, Şentepe, Demetevler, Çamlıca, Turgut Özal ve Aşağı Yahyalar Pazar Yeri olmak üzere 9 noktayı kesim alanı olarak belirleyen belediye, alana girerek kurban taşıyan araçları dezenfekte etti. CİHAN
<< Önceki Haber Yakacık kurban satış ve kesim alanı örnek oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER