Cankanka Spor Okulunun öğrencileri, Beşiktaş ve

Cankanka Spor Okulunun öğrencileri, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerini ziyaret edecek


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Emniyet Müdürlüğünce, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında açılan Cankanka Spor Okulunda futbol eğitimi alan çocuklar, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerini ziyaret edecek.
     Cankanka Spor Okulunun antrenörü Alpay Uzun ve sporcular, İstanbula gitmeden önce İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Toplantı Salonunda basın mensuplarına poz verdi.
     Antrenör Uzun, 6-9 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirecekleri İstanbul gezisi hakkında bilgi verdi. Uzun, yaklaşık dört aydır bu etkinliğin hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, öğrencilerinin çok yetenekli olduğunu, onları en iyi yerlere getirmek için çalıştıklarını söyledi.
     10-14 yaş arası 25 çocuk ile 3 polis memurundan oluşan kafilenin, bugün Elazığdan uçakla İstanbula hareket edeceği belirtildi.
     Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerini ziyaret edecek spor okulu öğrencilerinin, gezi kapsamında Spor Toto Süper Ligde yarın oynanacak Beşiktaş-Eskişehirspor maçını BJK İnönü Stadında izleme fırsatı bulacağı ayrıca Türk Telekom Arena Stadını gezeceği kaydedildi.
     Spor okulunun futbol takımının, Beşiktaşın yıldız takımıyla da maç yapmasının planlandığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Cankanka Spor Okulunun öğrencileri, Beşiktaş ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER