Gakgoşlar 4 gol sonra Dalya diyecek

Gakgoşlar 4 gol sonra Dalya diyecek -Sanica Boru Elazığsporun, tarihinde üçüncü kez mücadele ettiği Spor Toto Süper Ligde 100. gole ulaşması için 4 gol daha atması gerekiyor -Teknik Direktör Vural: İnşallah Akhisar Belediy


ELAZIĞ (A.A) - Emrah Gökmen / Ramazan Kaya - Sanica Boru Elazığspor, tarihinde üçüncü kez mücadele ettiği Spor Toto Süper Ligde 4 gol sonra 100. gole ulaşıp Dalya demeye hazırlanıyor.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 1967 yılında kurulan Elazığ ekibi, ilk kez 2002-2003 sezonunda Süper Lige çıkma başarısını gösterdi. Ligdeki ilk sezonunda 40 gol atma başarısını gösteren bordo-beyazlı ekip, kalesinde 57 gol gördü. 2003-2004 sezonunu da 37 golle tamamlayan Elazığ temsilcisi, kalesinde attığının yaklaşık 2 katı olarak 79 gole engel olamadı.
     Bu sezon başına kadar Süper Ligde 77 gol atan Gakkoşlar, 2012-2013 futbol sezonunda 23. haftaya kadar attığı 19 golle Spor Toto Süper Ligde toplam 96 gole ulaştı. Bordo-beyazlı ekibin Süper Ligde 100 gole ulaşıp Dalya yapabilmesi için 4 gol daha atması gerekiyor.
    
     -Yılmaz Vural-
    
     Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın 3 sezonluk Süper Lig macerasında toplamda 96 gol attığını hatırlatarak, bu gollerin 19unun ise bu sezon kaydedildiğini söyledi.
     Akhisar Belediyespor maçı öncesi 100. gole ulaşmaları için 4 golün gerektiğini aktaran Vural, İşin esprisi de, İnşallah Akhisar Belediyesporu 4-0 yeneriz. Bu 100 gol mertebesine ulaşmış oluruz. Nasip olur inşallah. 4 gole ulaşmadan bizi buradan yollayabilirler, futbolda sonuca yönelik bir olay bu. Burada olmayabiliriz ama inşallah bir terslik olmaz, biz de burada bu 100. gole ulaşmanın onurunu yaşarız ifadelerini kullandı.
     Vural, takımın başına geldiğinde Elazığ temsilcisinin sadece 7 haftada 2 gol atabildiğini, ilerleyen haftalarda 19 gole ulaştıklarını, gol attırmaya çalışan bir felsefeyle iş yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
    
     -Forvetler-
    
     Bu sezon attığı 4 golle takımın en golcü oyuncusu olan Sinan Kaloğlu ise 100ler kulübü için çok az gol kaldığını, deplasmanda karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçında bunu başarmayı umut ettiklerini vurguladı.
     Öncelikle hedeflerinin takımın ligde kalması olduğunu ve kalıcı bir takım sağlandığı zaman nice 100lere ulaşacaklarına inandığını aktaran Kaloğlu, şöyle devam etti:
     Gol atmayı çok isteyen bir oyuncuyum. Özellikle de takımıma galibiyeti getirmek, puan, puanlar aldırmak bir forvet için çok önemlidir. Elazığspora, bugüne kadar tabi oynadığım maçlarda bunu gösterdim. Ama İnşallah daha devam edecek, daha lig bitmiyor. Nasip artık hangi arkadaşım atarsa atsın ama yüzüncü gol çok çok anlamlı ve iyi bir prestij olacak. İnşallah bana nasip olur ya da arkadaşıma nasip olur ama biz bu golle, 100. golle üç puan alırız, güzel bir galibiyet olur diye düşünüyorum.
     Forvet Jake Mario Jervis de, 100 gole ulaşabilmeleri için şartların uygun olduğunu belirterek, Oynadığımız vakit 100. golü atmaktan gurur duyarım. Her gol attığımızda çok mutlu oluyoruz. Bunun 100. gol olması ayrı bir mutluluk verir dedi.
     Ara transferde takıma katılan Emir Kujovic de 4 golü mümkün olduğunca çabuk bir şekilde atıp 100. gole ulaşmak istediklerini söyledi. Kujovic, Tabi 100. golü atmaktan mutluluk duyarım. Tarihe geçmiş oluyorsunuz. Ama önemli olan burada takım. Takımın o yüzüncü golünü atmaktan ve takıma katkı sağlamaktan dolayı mutluluk duyarım diye konuştu.
    
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Gakgoşlar 4 gol sonra Dalya diyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER