Gönül Elçileri Projesi

Gönül Elçileri Projesi -Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile eşi Sema Kızılcık, Trabzonspor Kulübünü ziyaret ederek projeyle ilgili teknik heyet ve futbolcuları bilgilendirdi


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile eşi Sema Kızılcık, Gönül Elçileri Projesi kapsamında Trabzonspor Kulübünü ziyaret ederek projeyle ilgili teknit heyet ve futbolcuları bilgilendirdi.
     Vali Kızılcık, beraberinde eşi Sema Kızılcık ile Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.
     Kulüp binasında projeyle ilgili onuşma yapan Vali Kızılcık, projenin 81 ilde eş zamanlı olarak başladığını belirterek, Söz konusu projeyle toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının arttırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışanın yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. 2 yıl süreyle devam edecek proje farklı alt projelerden oluşmaktadır diye konuştu.
     Teknik Direktör Kafkas ise ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini, projenin anlamı nedeniyle herkesin destek vermesi gerektiğini vurguladı.
     Vali Kızılcıkın eşi Sema Kızılcık da Trabzonspor Kulübünden bu tür sosyal projelerde sürekli destek gördüklerini anlatarak, Trabzonda bulunduğumuz 4 yıl boyunca her konuda kulübümüzden destek gördük. Bu nedenle yetkililere teşekkür ederiz dedi.
     Konuşmaların ardından Vali Kızılcık ile eşi Sema Kızılcık, teknik heyet ve futbolculara proje için hazırlanan rozetleri taktı.
     Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın ile Teknik Direktör Kafkas ise Vali Kızılcık ile eşi Sema Kızılcıka isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye etti.
     Ziyaret, projeyle ilgili kamu spotunun izlenmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER