Nilüferler Yetişiyor Projesine anlamlı katkı

Nilüferler Yetişiyor Projesine anlamlı katkı -Ressam Şükran Pekmezcinin Nilüferler Yetişiyor Projesine destek olmak için GGYDye bağışladığı tablo 10 bin liraya satıldı


ANKARA (A.A) - Ressam Şükran Pekmezcinin Nilüferler Yetişiyor Projesine katkı amacıyla Genç Girişim ve Yönetişim Derneğine (GGYD) bağışladığı tablo 10 bin liraya satıldı.
     GGYD tarafından yapılan yazılı açıklamada, Nilüferler Yetişiyor Projesinin, ailesinin maddi durumu iyi olmayan kız çocuklarının eğitimine katkı amacıyla başlatıldığı ve kampanyaya bağışların devam ettiği belirtilerek ressam Şükran Pekmezcinin derneğe bağışladığı tablonun 10 bin liraya alıcı bulduğu kaydedildi.
     Ressam Pekmezci, projeye destek sağlamak amacıyla bir tablosunu GGYDye bağışladı. Söz konusu tablo, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen geleneksel yeni yıl balosunda yapılan çekilişle bir talihliye verildi.
    
     -Talihli de bağışladı-
    
     Satın aldığı biletin numarasına Şükran Pekmezcinin tablosu isabet eden talihli, tabloyu yeniden derneğe bağışladı. Ardından söz konusu tablo açık arttırmaya çıkarıldı. Açık arttırma sonucu tablonun sahibi 10 bin lira teklif eden dernek üyesi ve TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Barış Aydın oldu. Aydının ödeyeceği 10 bin liranın Nilüferler Yetişiyor Kampanyasına aktarılacağı belirtilerek bu rakamın şimdiye kadar bu projeye yapılan en büyük bağış olduğu ifade edildi.
     GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, eğitime katkısı nedeniyle Ressam Şükran Pekmezciye teşekkür ederek, Sayın Pekmezcinin duyarlılığının herkese, her kuruma örnek olmasını diliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demir
     Yayıncı: Hamdi Ateş
<< Önceki Haber Nilüferler Yetişiyor Projesine anlamlı katkı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER