Trakya Sokak İftarları

Trakya Sokak İftarları -AK Parti İstanbul Milletvekili Bürge: Pınarhisarda cezaevinde konuk ettiğiniz, (muhtar bile olamazsın) denen adam bugün Türkiyede ve dünyada gündem tutan bir başbakan konumunda (Fotoğra


KIRKLARELİ (A.A) - AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Pınarhisarda cezaevinde konuk ettiğiniz, (muhtar bile olamazsın) denen adam bugün Türkiyede ve dünyada gündem tutan bir başbakan konumunda dedi.
     Bürge, İstanbul İl Başkanlığı tarafından Kırklareli Vilayet Meydanında düzenlenen Trakya Sokak İftarları programında yaptığı konuşmaya, Allah Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanı başımızdan eksik etmesin diye başladı.
     AK Parti iktidarının Türkiyenin güçlenmesine çok şey kattığını ifade eden Bürge, şunları kaydetti:
     Rahmetli Ecevit, Yunanistanla alakalı şiirler okurdu. (Keşke Yunanistan gibi olabilseydik) diye. Hangi birimiz bugün Yunanistana özenecek haldeyiz. Bütün Avrupanın ekonomisin çöküyorken, Türkiyenin adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğanın Başbakanlığında ne kadar güzel günler yaşadığını görüyoruz.
     Pınarhisarda cezaevinde konuk ettiğiniz, muhtar bile olamazsın denen adam bugün Türkiyede ve dünyada gündem tutan bir başbakan konumunda. İyi işler oluyor. Her iş bittiğini söyleyemiyorum. Ama çok önemli işlerin yapıldığını, sizlerde, bizlerde biliyoruz.
     AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan da İstanbulun fethinde kullanılan topların Kırklarelinin Demirköy ilçesinde döküldüğünü anımsatarak, bu birlik ve beraberliği sağlayan İstanbul İl Teşkilatına teşekkür etti.
     Program, Kuran-ı Kerim okunması ve sema gösterisiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Trakya Sokak İftarları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER