1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi: -"Birlik ve dayanışmanın sembolü olan 1 Mayıs, emeğini ve alın terini ortaya koyarak çalışan işçilerimize karşı duyulan saygının ifadesi olması açısından önemlidir


TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, birlik ve dayanışmanın sembolü 1 Mayısın, emeğini ve alın terini ortaya koyarak çalışan işçilere karşı duyulan saygının ifadesi olması açısından önemli olduğunu belirtti.
     Yemişçi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 1 Mayısın resmi tatil ilan edilmesinin işçilere verilen değerin göstergesi olduğunu bildirdi.
     Yemişçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Birlik ve dayanışmanın sembolü olan 1 Mayıs, emeğini ve alın terini ortaya koyarak çalışan işçilerimize karşı duyulan saygının ifadesi olması açısından önemlidir. Sivil toplum kuruluşları ve sendikalarımızla barış ve kardeşlik şarkıları ile bayram havası içinde geçmesini her daim arzu ettiğimiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, aramızdaki bağların pekiştirilmesi açısından da bir vesile olarak kabul edilmelidir. Beraberlik, kardeşlik, mücadele ve demokrasiyi simgeleyen 1 Mayısın, dünyadaki tüm çalışanların ortak ve evrensel bir değeri olduğunun bilincinde olarak bu günü kutlamayı temenni ediyor, tüm işçilerimizin bu müstesna gününü en içten dileklerimle kutluyorum."
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER